Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

Одговор на претставка поднесена од д-р Ненад Живановски за фотографија на насловната страница на “Слободен печат“ и насловот – коментарот кон неа: “Вмровците ги покажаа забите“

ZNM
Tuesday, der 24. April 2018Tuesday, der 24. April 2018/ Tuesday, der 24. April 2018

Na vjen keq , kjo hyrje është në dispozicion vetëm në “Maqedonisht”.

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwittergoogle_pluslinkedin