Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

ЗНМ: Добро е реформите да мрднат од мртва точка, предупредуваме дека законот се уште има нејаснотии

ZNM
Friday December 28th, 2018Friday December 28th, 2018/ Friday December 28th, 2018

Sorry, this entry is only available in Macedonian and Albanian.

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwittergoogle_pluslinkedin
Tags: