Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

Доделени наградите за „Професионално известување за состојбата на бегалците“

ZNM
Friday June 22nd, 2018Friday June 22nd, 2018/ Friday June 22nd, 2018

Sorry, this entry is only available in Macedonian and Albanian.

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwittergoogle_pluslinkedin